Blog og nyheder

ScanSolutions er i vækst og savner flere kræfter

Interne nyheder|

Det går godt hos ScanSolutions, og det vil gå endnu bedre, hvis du vil slutte dig til os. Vi skal bruge 2! En supporter og en forretnings- / softwarekonsulent, som kan hjælpe os med at servicere, implementere og udvikle vores kunder. Ring eller skriv til os i dag hvis det er noget, vi har brug for dig.

Endnu en ny medarbejder hos ScanSolutions

Interne nyheder|

Det er med stor glæde vi kan byde Martin Drewniak Møller velkommen om bord. Martin Drewniak Møller er velkendt med vores verden og har erfaring med automatisering og digitalisering, blandt andet fra kommuner, Konica Minolta og senest arbejdet indenfor finanssektoren.

Ny medarbejder hos ScanSolutions

Interne nyheder|

Det er med stor glæde vi kan byde velkommen til Jan Knudsen, eller rettere sagt, byde Jan Knudsen velkommen tilbage til ScanSolutions. Jan Knudsen har blot været et par år ude i ”samfundet” og fået yderligere erfaring med automatisering og digitalisering, blandt andet hos F L Schmidt og senest hos Atkins.

Ny medarbejder hos ScanSolutions

Interne nyheder|

Vi har fornøjelsen af at byde Anette Engmose velkommen til ScanSolutions, som Account Manager. Anette har arbejdet indenfor salg i mange år og har været ansat i mere end 10 år hos Kofax, herunder Dicom og Spigraph, så hun kender meget godt vores verden med automatisering og digitalisering af forretningsprocesser.