Kofax bliver til Tungsten Automation

20. feb 2024 | Af: Morten Andersen

I Januar 2024 blev Kofax til Tungsten Automation. Tungsten Automation har offentliggjort at deres nye navn og behov for rebrand af virksomheden kommer i forbindelse med evolutionen af virksomheden og at de derfor ønsker et navn der bedre afspejler deres identit, kapaciteter og produkter.

Hvad betyder det for kunder af Scansolutions?

Kofax ændre udelukkende deres navn. Deres produkter forbliver lige så gode som de altid har været og vores samarbejde med nu Tungsten Automation forbliver det samme. Som vores kunde vil du dermed kun mærke den forskel at produkterne skifter navn. Selve produktet forbliver det samme og din arbejdsgang med vores produkter vil derfor ikke ændre sig.

Ændringen er allerede sket og du vil derfor formentlig allerede nu kunne se ændringer i softwarens brugergrænseflade, logoer, og visse kommunikationsmaterialer fra dags dato. Vi forsikrer dig om, at disse ændringer ikke vil påvirke din daglige brug af produkterne fra os.

Hvis du skulle have nogen spørgsmål eller opleve problemer af nogen art, er du altid velkommen til at række ud til os. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe selv ved det mindste spørgsmål eller undren.

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C
DK-2620 Albertslund

Tel.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk