ScanSolutions og Kofax produkter

Scansolutions er Platinum partner med Kofax.

Hos kofax udvikles der konstant nye produkter, og mere end 25.000 kunder i 90+ lande bruger i dag Kofax-løsninger. Kofax er dermed en af verdens førende eksperter indenfor design og udvikling af produkter til automatisering og digitalisering. Som platinium partner er alle vores konsulenter uddannet og certificeret i hele produktporteføljen fra Kofax.

Lær mere om Kofax Intelligent Automation Platformen

Alle vores løsninger bygger på Intelligent Automatisering fra Kofax. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte dele fra Kofax, som vi bruger i vores produkter. Hvis du er i tvivl om hvilket produkt der vil lette din arbejdsproces, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig om de forskellige produkter og løsninger som vi tilbyder.

Kofax TotalAgility

Styrer og orkestrerer jeres digitale arbejdsgange.

Kofax TotalAgility strømliner opbygning og implementering af intelligent procesautomatisering, og samler dermed jeres menneskelige og digitale arbejdsstyrker. Med én enkelt platform kan I opsætte smidige og robuste arbejdsgange, der gør jer i stand til at reagere hurtigt på forandringer og vende den næste store udfordring, til den næste store mulighed.

Kofax RPA

Udvider jeres samlede kapacitet med digitale assistenter.

Med Kofax RPA kan I udvide jeres samlede kapacitet ved at implementere digitale assistenter til automatisering af opgaver. Med øget produktivitet, effektivitet og compliance kan medarbejderne fokusere på vigtige opgaver med høj værdi, i stedet for at skulle bruge tid på rutineopgaver.

Kofax Insights

Giver overblik over jeres ydeevne og compliance.

Kofax Insights udnytter potentialet i jeres data ved at kombinerer procesovervågning og analyse med omfattende visualiseringer, analyser og dataintegration. Med én enkelt løsning skabes der fuldt overblik over jeres operationelle ydeevne og compliance.

Kofax Mobile Capture

Gør mobile enheder til optimale dokument- og datafangstenheder.

Kofax Mobile Capture anvender avanceret OCR-teknologi til at scanne, udtrække og validere information fra papirdokumenter direkte på mobile enheder, så I slipper for at skulle indtaste information manuelt, og  både kunder og medarbejdere får en mere gnidningsfri og ukompliceret oplevelse.

Kofax SignDoc

Forbedrer kundernes oplevelse med e-signatur.

Kofax SignDoc er den bedste løsning til e-signatur, og forbedre kundeoplevelsen på tværs af platforme og lokaliteter markant.

Kofax Communications Manager

Strømliner og automatiserer håndteringen af personlig kundekorrespondance

Kofax Communications Manager giver jeres kommunikationsmedarbejdere øget kontrol over deres korrespondance med kunder og leverandører. Med minimal IT-kontakt kan dokumenter leveres på tværs af kanaler, herunder e-mail, social- eller digital marketing.

Kofax OmniPage

Konverterer papir- og digitale dokumenter til ønsket format.

Kofax OmniPage OCR-software konverterer alle typer dokumenter til et tekstformat, I selv vælger. Gem, rediger og søg i dokumenter, som I ville gøre det i et Word-dokument.

Kofax VRS Elite

Forbedrer scanningskvalitet og produktivitet.

Kofax VRS Elite forbedrer kvaliteten af jeres scanninger og optimerer automatisk jeres mest besværlige dokumenter, så I kan få adgang til renset og præcis information.

Kofax Monitor

Overvåger og styrer hele jeres Kofax-softwarepakke.

Kofax Monitor forbedrer styring og overvågning af hele jeres Kofax softwarepakke i det daglige, ved at overvåge import- og kommunikationskanaler, herunder SLA-målinger, historisk drift og status for behandling i realtid.

ScanSolutions og Kofax produkter

Scansolutions er Platinum partner med Kofax. Der udvikles konstant nye produkter, og mere end 25.000 kunder i 90+ lande bruger i dag Kofax-løsninger.

Oplev styrken i Scan Robotics og Kofax

Kom i gang med den mest avancerede og skalerbare RPA-platform på markedet:

Vi har gjort det til vores mål at hjælpe virksomheder med at gøre det som de er absolut bedst til og lade maskinerne om alt det tunge papirarbejde.

Med vores løsninger kan du:

 • Fjerne trivielle, manuelle og gentagne opgaver
 • Hente og integrere information fra eksterne og interne kilder
 • Skalere robotter på tværs af afdelinger og processer
 • Opnå digital proces automatisering med workflow fra start til slut

Vi har løsninger der passer ind i alle brancher, så uanset hvilken type virksomhed du sidder i, vil vi også have en løsning der kan hjælpe dig.

Hør om Købstædernes Forsikrings erfaringer med Kofax RPA

Bare kom igang med automatisering

Gode eksempler på automatisering

Arbejdsglæde

Scan Digital

Digital transformation med Kofax TotalAgility Platform udgør kernen i Scan Digital, der gør det muligt at digitalisere hele kundens rejse fra start til slut på en dynamisk og responsiv måde.

Fordelene ved Scan Digital er blandt andet:

 • Styrket konkurrenceevne
 • Større kundetilfredshed
 • Øget kundeinddragelse
 • Bedre kundeservice

Læs mere om løsningen her

Scan Mail

Scan Mail er en nem og sikker løsning til automatisk håndtering af digital post. Med Scan Mail kan digital post fra både virk og Eboks hentes, modtages og distribueres uden krav om e-mailsignatur eller nemID. Det kan den fordi at med Scan mail bliver det sat op, så alt sendes som en krypteret overførsel direkte igennem jeres egen webserver. Med andre ord – alt digital post er lige så sikkert at sende, arbejdsgangen er bare gjort betydeligt lettere.

Fordelene ved scan Mail:

 • Frigør tid til andre arbejdsopgaver
 • Effektiviserer det digitale post-flow
 • Garanterer optimal sikkerhed via krypteret overførsel

Læs mere om Scan mail her

Scan Robotics

Kofax RPA (Robotic Process Automation) udgør kernen i Scan Robotics, som gør det muligt at integrere og robotisere både interne og eksterne processer, hentende data fra forskellige kilder som websites, Word, Excel, Outlook samt databaser og fysiske dokumenter.

Fordelene ved Scan Robotics er blandt andet:

 1. Daglig og automatisk levering af KPI-nøgletal
 2. Hurtigere og præcis levering af information og data
 3. Øger den operationelle effektivitet
 4. Færre fejl og højere kvalitet

Læs mere om løsningen her

Scan Invoice

Scan invoice er til dig der ønsker en intelligent fakturaløsning. Med Scan invoice kan du læse data fra alle typer fakturaer og derefter eksporterer dem direkte til dit ERP-system. Scan invoice letter derfor hele fakturaprocessen fra start til slut.

Fordelene ved scan Invoice:

 • Spare tid og frigør ressourcer
 • Importerer, analyserer, klassificerer og eksporterer data direkte til jeres ERP-system
 • konstant stigende kvalitet på grund af mahcine learning teknologien

Læs mere om scan invoice her

Scan Invoice med integration til Unik bolig

Hører du til i ejendomsbranchen, så er dette produkt lavet specielt til dig. Som de eneste på markedet har vi nemlig lavet en integreret løsning med Unik bolig. Med denne løsning letter du alt det administrative arbejde, der høre til i ejendomsbranchen.

Fordelene ved scan Invoice med integration til Unik bolig:

 • Specialiseret til ejendomsbranchen
 • En arbejdsgang til alle typer af dokumenter
 • Den reducere fejl og øger kvaliteten af finansprocessen væsentligt

Læs mere om scan invoice med integration til unik bolig

Scan Transform

Cognitive Capture fra Kofax udgør kernen i Scan Transform, som gør det muligt at automatisere forretningsprocesser ved at læse, tolke, verificere og omdanne information fra alle typer af dokumentkilder til nøjagtige og brugbare data, der kan anvendes i det digitale workflow.

Fordelene ved Scan Transform er blandt andet:

 • Højere produktivitet
 • Øget hastighed
 • Bedre kvalitet
 • Færre fejl

Læs mere om løsningen her

”Vi sparer lige nu 2.800+ mandetimer om måneden med Scan Robotics – og tallet er stigende. En af de mange solide resultater vi har fået ud af vores gode samarbejde med ScanSolutions.”

Louise Jacobi, Teamleder for automatisering og planlægning, Købstædernes Forsikring

Kontakt os

Vi kan også hjælpe jer, kontakt os, og hør hvordan.

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C

DK-2620 Glostrup

Tel.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

CVR-nr. 32271200