Ring til Morten Andersen på 7020 8172 for en uforpligtende snak, hvor du kan stille spørgsmål og få mere at vide.

Vi ringer også gerne til dig

Kofax TotalAgility – kort forklaret

Kofax TotalAgility er en effektiv software platform til jer, som ønsker at procesoptimere jeres virksomhed. Herigennem får I mulighed for at digitalisere alle tænkelige berøringsflader, I har med jeres kunder. Kofax TotalAgility er ideelt til at løfte opgaver som oprettelse af nye kunder, leverandørhåndtering, digital signatursætning og meget mere.

Med en platform som Kofax TotalAgility kan I forbedre kundeoplevelsen samt opbygge en agil og strømlinet forretningsdrift. Latenstiden mellem berøringspunkterne fjernes, og tungt manuelt arbejde kan fremadrettet foregå automatisk. Således sparer I både tid og penge på værdifulde medarbejderressourcer, og jeres medarbejdere kan I stedet lægge deres energi på virksomhedens andre vigtige opgaver.

”Vi sparer lige nu 2.800+ mandetimer om måneden med Scan Robotics – og tallet er stigende. En af de mange solide resultater vi har fået ud af vores gode samarbejde med ScanSolutions.”

Louise Jacobi, Teamleder for automatisering og planlægning, Købstædernes Forsikring

Største fordele ved Kofax TotalAgility

  • Øger produktiviteten og effektiviteten i virksomheden ved at få systemer til at spille sammen på tværs af interne og eksterne processer.
  • Frigiver værdifuld tid hos dine medarbejdere ved automatisering af manuelle processer
  • Bygget på Artificiel Intelligence (AI) og forbedrer dermed sin kunnen over tid
  • Mulighed for at skabe et simpelt, skræddersyet overblik, som let designes ved drag and drop funktion
  • Klassificerer og udtrækker automatisk data fra informationstungt materiale såsom finansielle dokumenter, fakturaer, kontrakter og formularer
  • Sikrer en strømlinet fakturaproces
  • Integrerbart med Kofax Invoice Portal

Hvad er Kofax Invoice Portal?

Den nye bogføringslov sætter strengere krav til alle virksomheder, hvad angår automatiseret elektronisk fakturering. Disse krav træder i kraft henover 2024-2025. Med Invoice Portal er I sikre på at overholde alle de nye lovkrav. Samtidig får I adgang til en portal, der samler alle jeres aktiviteter med kunder og leverandører ét sted. I mindsker risikoen for faktura-dubletter, udfordringer med leverandører og meget mere.

Læs mere om Kofax Invoice Portal her.

Sådan bruges Kofax TotalAgility hos ScanSolutions

ScanInvoice er vores bud på, hvordan fakturahåndtering kan effektiviseres og, ikke mindst, automatiseres. Hertil gør vi brug af tre anerkendte løsninger; Kofax Total Agility, Kofax AP Essentials og Kofax ReadSoft Invoice. Med udgangspunkt i de udfordringer I møder i jeres hverdag, tilpasser vi produktet, så det letter jeres arbejdsgange mest muligt.

Med Kofax TotalAgility får I én samlet software platform, hvor alle berøringsflader til jeres kunder håndteres. I har mulighed for at automatisere hele eller dele af processerne samt at skabe brugervenlige, strømlinede oversigter, som alle I virksomheden kan drage nytte af.

Systemet bygger på Artificiel Intelligence og tilpasser sig derfor hurtigt jeres arbejdsgange. I vil opleve at frigive værdifuld tid hos jeres medarbejdere samt store økonomiske og ressourcemæssige besparelser, når I benytter Kofax TotalAgility.

Kontakt os

Vi kan også hjælpe jer, kontakt os, og hør hvordan. 

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C
DK-2620 Albertslund

Tlf.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

CVR-nr. 32271200