Ring til Morten Andersen på 7020 8172 for en uforpligtende snak, hvor du kan stille spørgsmål og få mere at vide.

Vi ringer også gerne til dig

ReadSoft Online – kort forklaret

ReadSoft Online, som i dag hedder Kofax AP Essentials, er et virkningsfuldt stykke software, når effektiviteten omkring fakturahåndtering skal øges. Ved integration af en løsning, der indebærer Kofax ReadSoft Online, foregår fakturahåndtering fremtidigt i et sikkert miljø i skyen.

Softwaren trækker automatisk data ud fra dine leverandørfakturaer, og implementerer dataene systematisk i dit ERP-system. Kofax ReadSoft Online husker løbende, hvad den lærer. Således er løsningen tilpasningsdygtig til netop jeres virksomhed og udfordringer.

Jeres medarbejdere skal ikke længere indtaste faktura-data manuelt i interne systemer. I sparer dermed både tid og ressourcer, samt udgifter som en on-premise løsning ville kræve.

”Vi sparer lige nu 2.800+ mandetimer om måneden med Scan Robotics – og tallet er stigende. En af de mange solide resultater vi har fået ud af vores gode samarbejde med ScanSolutions.”

Louise Jacobi, Teamleder for automatisering og planlægning, Købstædernes Forsikring

Største fordele ved Kofax AP Essentials (ReadSoft Online)

  • Mindre risiko for fejl i informationer, da manuel håndtering overgår til automatisering
  • Tilpasningsdygtigt software som effektiviseres og præciseres over tid grundet evnen til at huske processer, når I har oplært softwaren én gang
  • Brugen af Kofax AP Essentials medfører besparelser på tid, ressourcer og penge
  • Softwaren indeholder Optical Character Recognition (tegngenkendelse), som konverterer håndskrevne eller printede billeder med tekst til maskinredigerbart indhold
  • Softwaren kan integreres med ERP-systemer som SAP, Oracle, Microsoft Dynamics 365, etc.

Sådan bruges Kofax ReadSoft Online hos ScanSolutions

Vores eget produkt, Scan Invoice, er baseret på tre teknologiske løsninger; Kofax AP Essentials (ReadSoft Online), Kofax ReadSoft Invoices og Kofax TotalAgility. Scan Invoice er vores innovative løsning på automatiseret fakturahåndtering. Her har vi kombineret de bedste egenskaber fra de tre nævnte softwareløsninger.

Kofax AP Essentials er den enhed som gør, at I med Scan Invoice automatisk kan trække information fra jeres fakturaer og sende dem till det integrerede ERP-system. Det er også grundet denne software, at fakturaerne automatisk sorteres ud fra type og at det er muligt automatisk at lave varelinje-match.

Scan Invoice kan desuden fungere som P2P (purchase to pay). Det betyder, at godkendelsen, bogføringen og betalingen af indgående fakturaer ligeledes kan forløbe automatisk uden behov for øvrige løsninger.

Kontakt os

Vi kan også hjælpe jer, kontakt os, og hør hvordan. 

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C
DK-2620 Albertslund

Tlf.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

CVR-nr. 32271200