Ring til Morten Andersen på 7020 8172 for en uforpligtende snak, hvor du kan stille spørgsmål og få mere at vide.

Vi ringer også gerne til dig

ReadSoft Online – kort forklaret

ReadSoft Online, som i dag hedder Kofax AP Essentials, er et virkningsfuldt stykke software, når effektiviteten omkring fakturahåndtering skal øges. Ved integration af en løsning, der indebærer Kofax ReadSoft Online, foregår fakturahåndtering fremtidigt i et sikkert miljø i skyen.

Softwaren trækker automatisk data ud fra dine leverandørfakturaer, og implementerer dataene systematisk i dit ERP-system. Kofax AP Essentials husker løbende, hvad den lærer. Således er løsningen tilpasningsdygtig til netop jeres virksomhed og udfordringer.

Jeres medarbejdere skal ikke længere indtaste faktura-data manuelt i interne systemer. I sparer dermed både tid og ressourcer samt udgifter, som en on-premise løsning ville kræve.

”Vi sparer lige nu 2.800+ mandetimer om måneden med Scan Robotics – og tallet er stigende. En af de mange solide resultater vi har fået ud af vores gode samarbejde med ScanSolutions.”

Louise Jacobi, Teamleder for automatisering og planlægning, Købstædernes Forsikring

Største fordele ved Kofax AP Essentials (ReadSoft Online)

  • Mindre risiko for fejl i informationer, da manuel håndtering overgår til automatisering
  • Tilpasningsdygtigt software som effektiviseres og præciseres over tid grundet evnen til at huske processer, når I har oplært softwaren én gang
  • Brugen af Kofax AP Essentials medfører besparelser på tid, ressourcer og penge
  • Softwaren indeholder Optical Character Recognition (tegngenkendelse), som konverterer håndskrevne eller printede billeder med tekst til maskinredigerbart indhold
  • Softwaren kan integreres med ERP-systemer som SAP, Oracle, Microsoft Dynamics 365, etc.
  • Integrerbart med Kofax Invoice Portal

Hvad er Kofax Invoice Portal

Her er der tale om et nyt stykke software (portal), som understøtter virksomheder med overgang til E-fakturering som den nye bogføringslov understøtter og ligger op til.

Med Invoice Portal får I adgang til en platform, hvorfra I har styr på indgående faktura, og samtidig selv får mulighed for at sende elektroniske faktura via portalen. Herfra kan I også styre, at leverandøraftaler, mv. bliver overholdt og f.eks. faktura med manglende oplysninger bliver returneret til leverandøren med besked herom.

Læs mere om Kofax Invoice Portal her.

Sådan bruges Kofax AP Essentials hos ScanSolutions

Scan Invoice er vores innovative løsning på automatiseret fakturahåndtering. Her gør vi brug af tre forskellige løsninger; Kofax AP Essenatials (ReadSoft Online), Kofax ReadSoft Invoice og Kofax TotalAgility. Vores mål er at gøre jeres arbejdsdag lettere. Vi tager derfor udgangspunkt i den eller de udfordringer, som I står overfor, og tilpasser herefter produktet til at løse jeres problemstillinger.

Kofax AP Essentials, tidligere kaldt ReadSoft Online, gør det muligt at trække information fra jeres fakturaer og sende dem til det integrerede ERP-system. Herefter kan alle procedurer i forbindelse med faktureringsarbejde automatiseres. Softwaren “oplærer sig selv” via Machine Learning, hvilket betyder, at den hele tiden bliver klogere og bedre til at løse jeres opgaver. Med Kofax AP Essentials kommer læring desuden ikke kun fra jeres processer, men også fra alle andre processer i verden, som udføres med denne software.

Kontakt os

Vi kan også hjælpe jer, kontakt os, og hør hvordan. 

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C
DK-2620 Albertslund

Tlf.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

CVR-nr. 32271200