Vores løsninger bygger på verdens bedste produkter

Kofax

Scansolutions er Platinum partner med Kofax, en af verdens førende udviklere og leverandører af produkter til automatisering og digitalisering af informationsintensive processer. Kofax spænder vidt og udvikler konstant nye produkter, hvoraf de eksisterende er implementeret i hos flere end 20.000 kunder i over 60 lande.

Scan Digital

Digital transformation med Kofax TotalAgility Platform udgør kernen i Scan Digital, der gør det muligt at digitalisere hele kundens rejse fra start til slut på en dynamisk og responsiv måde.

Den tekniske platform kombinerer mobilitet, datafangst og transformation, processtyring og workflow, robotics og analyseredskaber på en måde, så dine kunde- og transformationssystemer samt forretningsaktiviteter forbindes smart og effektivt. Desuden sikres en agil og problemfri håndtering af ændringer i informationer, kilder og forretningsaktiviteter, og det resulterer i en lavere TCO og hurtigere ROI.

Læs mere om løsningen her

Kontakt os og hør mere

Scan Transform

Cognitive Capture fra Kofax udgør kernen i Scan Transform, som gør det muligt at automatisere forretningsprocesser ved at læse, tolke, verificere og omdanne information fra alle typer af dokumentkilder til nøjagtige og brugbare data, der kan anvendes i det digitale workflow. Løsningen kan skaleres og tilpasses alle behov med brug af tykke og tynde klienter – lige fra den lille virksomhed til de største virksomheder og organisationer i verden. Information Capture understøtter de fleste scannere og multifunktionsprintere, og data kan overføres til alle typer af bagvedliggende forretningssystemer.

Læs mere om løsningen her

Kontakt os og hør mere

Scan Robotics

Kofax RPA (Robotic Process Automation) udgør kernen i Scan Robotics, som gør det muligt at integrere og robotisere både interne og eksterne processer, hentende data fra forskellige kilder som websites, Word, Excel, Outlook samt databaser og fysiske dokumenter. Med RPA og Scan Robotics bliver din virksomhed i stand til direkte at udtrække og udnytte data fra normalt uforenelige og uanvendelige kilder.

RPA integrationssoftware forbinder effektivt virksomhedssystemer med eksterne datakilder. Softwaren er enkel og hurtig at implementere, da den opererer direkte på brugergrænsefladen uden behov for at ændre i de eksisterende programmer.

Med RPA får I nem adgang til opdateret information om markedsudvikling, konkurrenter og kunder, hvilket giver et solidt grundlag for gode beslutningsprocesser og større produktivitet. Robotautomatiseringen kan tillige reducere udgifterne til softwareudvikling dramatisk.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad Kofax, RPA og Scan Robotics kan gøre for jeres virksomhed.

Læs mere om løsningen her

Kontakt os og hør mere

Scan Invoice

Invoice Processing Agility (IPA) fra Kofax udgør kernen i Scan Invoice, der er optimeret til fakturabehandling med tusinder af kunder over hele verden. Den giver adgang til at indsamle, behandle og aflevere fakturaer til videre behandling i kundens ERP-system med henblik på automatisk bogføring.

IPA findes i 3 forskellige stærke og anerkendte løsninger, i form af Kofax Transformation (Scan Transform), ReadSoft Invoices eller ReadSoft Online alt efter behov. Kofax Transform er den alsidige løsning, som kan behandle alle typer af dokumenter, herunder fakturaer, mens de to løsninger baseret på ReadSoft er optimeret til fakturabehandling.

ReadSoft leveres i en onlineversion eller med lokal installation. Onlineversionen kan tilgås af alle med adgang til Internettet, en browser og de nødvendige adgange til løsningen uden installation. Den kræver desuden ingen opdatering, da dette sker løbende, så kunden altid kører på den seneste og mest opdaterede løsning.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad Scan Invoice baseret på IPA fra Kofax kan gøre for jeres virksomhed.

Læs mere om løsningen her

Kontakt os og hør mere

”Vi sparer lige nu 1.200 mandetimer om måneden med Scan Robotics – og tallet er stigende. Et af de mange solide resultater vi har fået ud af vores gode samarbejde med ScanSolutions.”

Louise Jacobi, teamleder for automatisering og planlægning, Købstædernes Forsikring

Kontakt os

Vi kan også hjælpe jer, kontakt os, og hør hvordan. 

ScanSolutions ApS

Naverland 31
DK-2600 Glostrup

Tel.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

CVR-nr. 32271200