Hent produktblad her

Vi vil også meget gerne fortælle dig hvordan automatisering kan give din forretning:

  • Færre omkostninger
  • Hurtigere ekspedition
  • Færre fejl

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.

Intelligent Process Automation (IPA)

En IPA-løsning skaber et automatisk flow fra informationen kommer ind fra en kunde eller en leverandør, til den ligger klar i de bagvedliggende forretningssystemer. Således kan IPA fjerne de manuelle, gentagne processer, så virksomheden i stedet kan fokusere på de opgaver, der skaber størst værdi.

Hos ScanSolutions tilbyder vi også RPA softwarerobotter, som er en værdifuld softwareløsning til automatisk udførelse af rutineprægede opgaver. RPA er en del af IPA (intelligent Procesc Automation), som tager automatisering af arbejdsprocesser til nye højder. Med Intelligent procesautomatisering bliver det muligt at lade kunstige intelligens-systemer træffe kognitive beslutninger. Hermed kan håndtering af komplicerede arbejdsgange og behandling af ustruktureret data gøres automatiske.

Hvad kan IPA betyde for din forretning?

IPA er et stykke software, hovedsageligt baseret på to typer af teknologier — Robotic Process Automation og Artificiel Intelligence. Mange kender til IPA gennem den virtuelle assistent, vi er blevet forvandt med i Smartphones.

På baggrund af dit foretagne på telefonen, kan du gennemføre kognitive samtaler med din virtuelle assistent, som ydermere kan gennemføre de handlinger, du beder om. IPA en robot med menneskelig intelligens, som både kan bruges til maniske og beslutningsbaseret handlinger.

En IPA softwarerobot omdanner manuelle arbejdsgange til automatiske processer, uanset om du bruger softwaren til mailudsendelser, dataindsamling, strukturering af filer eller noget helt fjerde.

Medarbejderne kan fritages fra administrative opgaver og i stedet rette fokus med forretningens kerne — til store glæde for både medarbejderne selv og for kunderne.

”Vi sparer lige nu 2.800+ mandetimer om måneden med Scan Robotics – og tallet er stigende. En af de mange solide resultater vi har fået ud af vores gode samarbejde med ScanSolutions.”

Louise Jacobi, Teamleder for automatisering og planlægning, Købstædernes Forsikring

Hvorfor er IPA en god investering?

Leder du efter muligheder for at øge din konkurrencefordele i dit marked, så kan intelligens proces automatisering sagtens være løsningen. Udnyttelsen af IPA i din forretning øger effektiviteten, da opgaverne da kan klares på den halve, hvis ikke kvarte, tid.

En IPA softwarerobot kan arbejde på alle tidspunkter af døgnet og spare dig for mange manuelle mandetimer. Du vil opleve en bemærkelsesværdig reducering i dine omkostninger, mens både medarbejder- og kundeoplevelsen forbedres.

IPA er en skalerbar løsning, som vedligeholder samme høje kvalitet, uanset kompleksiteten af processerne. Det vil sige ar din IPA-løsning kan tilpasses løbende og omgående virkning, uanset om I får mere eller mindre travlt i virksomheden.

Hør mere om Intelligent procesautomatisering hos ScanSolutions

De teknologier vi hos ScanSolutions benytter, er udviklet af den anerkendte, amerikanske virksomhed, Kofax. Med Kofax ombord er vi så godt som sikre på at byde vores kunder de bedste automatiserede løsninger på markedet.

Med en IPA-løsning får du ikke bare arbejdskraft svarende til én ekstra medarbejdere, men derimod får du mange ekstra mandetimer løst. Når intelligent Process Automation får virke i din virksomhed, vil du mærke at den gængse arbejdstid kan reduceres med 50-75 %. Uanset om der er brug for op- eller nedskalering, kan en IPA-løsning desuden tilpasses.

Vil du høre mere om IPA eller en af vores andre løsninger til automatisering af arbejdsprocesser? Så giv os et kald  i dag. Vi vil glædeligt høre mere om dine udfordringer, og hjælpe dig med at finde den bedste automatiserede løsning hertil.

Kontakt os

Vi kan også hjælpe jer, kontakt os, og hør hvordan. 

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C
DK-2620 Albertslund

Tlf.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

CVR-nr. 32271200