Ring til Morten Andersen på 7020 8172 for en uforpligtende snak, hvor du kan stille spørgsmål og få mere at vide.

Vi ringer også gerne til dig

Automatiseret kontering i praksis

Software, som den vi tilbyder til automatisk kontering af ejendomsskattebilletter, kan virke avanceret. For at sikre forståelsen for den værdi vi tilbyder, vil vi herunder forklare vores produkt og jeres udbytte heraf i tre simple trin.

Aflæsning af ejendomsskattebilletter med Machine Learning

Vi ved, at der i ejendomsadministrationsbranchen behandles en meget stor mængde ejendomsskattebilletter, da der årligt sendes én eller flere ejendomsskattebillet per ejendom eller lejlighed, I administrerer. Softwaren i ScanDigital bygger blandt andet på teknologien “Machine Learning”.

Ved integrering af ScanDigital i jeres virksomhed, oplæres softwaren én gang i at aflæse og sortere ejendomsskattebilletterne, hvorefter denne proces sker automatisk. I vælger selv hvilken data, ejendomsskattebilletterne skal oplæres efter, og I kan altid finjustere dette.

Kontering til relevant konto

Med stor sandsynlighed har I allerede automatiseret betalingen via Betalings Service samt bogføringen i jeres ERP-system. En ejendomsskattebillet indeholder som bekendt en række af punkter, som alle skal konteres på forskellige konti i kontoplanen.

Spar den manuelle tid, som bruges på konteringen af ejendomsskattebilletter, med ScanDigital. Softwaren klarer nemlig arbejdet for jer, og sorterer selv i afgifter til grundskyld, renovering, rottebekæmpelse, mv. Alle afgifter konteres automatisk til den rette konto, helt uden at I skal investere manuel arbejdskraft i processen.

Levering af data til bogføringskladde

Via Machine Learning kan jeres nye Software aflæse alt indhold fra ejendomsskattebilletterne. Dermed er det også muligt at oplære softwaren i automatisk at levere relevant data fra ejendomsskattebilletten til bogføringskladden.

”Vi sparer lige nu 2.800+ mandetimer om måneden med Scan Robotics – og tallet er stigende. En af de mange solide resultater vi har fået ud af vores gode samarbejde med ScanSolutions.”

Louise Jacobi, Teamleder for automatisering og planlægning, Købstædernes Forsikring

Brugervenligt produkt til jeres ejendomsadministratorer

ScanDigital bygger på Kofax’ intelligente software. Gennem 15 år har vi bygget vores produkter op omkring software fra Kofax. Således har vi hjulet mere end 300 kunder til en produktiv og automatiseret hverdag. Den vigtigste feedback vi modtager er, at vores produkter øger kvaliteten af jeres medarbejderes hverdag.

Ved at effektivisere og automatisere administrative processer, såsom kontering af ejendomsskattebilletter, kan jeres medarbejdere bruge tid på andre kerneopgaver i virksomheden. Det er intet problem for den enkelte medarbejder fortsat at arbejde i de ERP-systemer, som I bruger nu.  ScanDigital og vores øvrige produkter kan snakke sammen med langt de fleste systemer, herunder UNIK Bolig

Håndter kontrakter i ejendomsadministrationen automatisk nu

Vi ved, at kontering af ejendomsskattebilletter tager en del tid for jer, der arbejder med ejendomsadministration.  Med vores innovative software, kan proces og data nemt håndteres automatiseret.

Softwaren skal kun oplæres én gang, før processen lagres i softwaren via Machine Learning, og den herefter sker automatisk. Vi hjælper jer naturligvis med at uddanne softwaren korrekt til jeres behov.

Vil I høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til en mere automatiseret hverdag? Gør en ende på de mange timers arbejde, der ligger i kontering af ejendomsskattebilletter. Vi står klar med kaffen, og tager gerne en uforpligtende samtale med jer. Kontakt os via kontaktformularen, eller giv os et kald på telefon: +45 70208172.

Kontakt os

Vi kan også hjælpe jer, kontakt os, og hør hvordan. 

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C
DK-2620 Albertslund

Tlf.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

CVR-nr. 32271200