Tid til virtuel kaffe?
Så sender vi kagen!

Måske har du tiden til at drøfte forskellige muligheder, når det kommer til automatisering, hvad enten det handler om at optimere jeres interne eller eksterne forretningsprocesser.

Vi har værktøjerne og løsningerne til at gøre noget ved det, og altid tiden til at få en snak med dig, uden at der følger en faktura med, og uden at der behøver at være en fastlagt dagsorden.

Vi gør det naturligvis online, men håber på at vi også kan få lejlighed til at møde hinanden ansigt til ansigt på et senere tidspunkt.

Vi tror på, at vi kan berige hinanden med vores respektive erfaringer med den viden og de erfaringer vi har opbygget gennem dialog med vores kunder hver især.

Vi på vores side med de teknologier vi arbejder med, og hvem og hvad vi har hjulpet vores kunder med. Du eller I om jeres måder at drive forretning på, og de udfordringer det giver jer.

Ring til Morten Andersen, CEO på 2081 7046 eller skriv til os og send et forslag til mødetidspunkt, så er kagen og vi på vej – online naturligvis ????

”Vi sparer lige nu 2.800+ mandetimer om måneden med Scan Robotics – og tallet er stigende. En af de mange solide resultater vi har fået ud af vores gode samarbejde med ScanSolutions.”

Louise Jacobi, Teamleder for automatisering og planlægning, Købstædernes Forsikring

Kontakt os

Vi kan også hjælpe jer, kontakt os, og hør hvordan. 

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C
DK-2620 Albertslund

Tel.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

CVR-nr. 32271200