Farvel 2020 og Velkommen 2021

30. december 2020 | Af: Morten Andersen

Digital transformation og automatisering af forretningsprocesser

2020 blev virkelig året hvor digital transformation og automatisering af forretningsprocesser blev et konkurrenceelement og overlevelses krav. Hjemsendelse og fjernarbejde blev en blivende nødvendighed som stillede krav til den dynamiske adgang til fælles systemer og arbejdsprocesser.

Alle forretningsprocesser blev evalueret og automatiseret enten helt eller delvist. De eksisterende teknologier som Work Flow, Machine Learning, AI og Robot Proces Automation kom i spil, men her kom der også ny nødvendig funktionalitet til at understøtte de nye forretningskrav, som vi kommer til at nyde godt af nu og i fremtiden.

Vi har i 2020 leveret løsninger til alle typer af forretningsprocesser om det er marketing, salg og ordre processer, indkøb, produktion, logistik eller administration, så er der processer der er blevet digitaliseret og automatiseret.

2021 står for døren

Nye teknologier samt kombinationer af løsninger vil komme i spil, på den videre automatiserings rejse for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores nyeste automatiseringsværktøj hedder Proces Discovery og kan anvendes til automatisk at opfange og dokumentere de forskellige manuelle og digitale processer samt applikationer der er i spil til en specifik arbejdsproces eller for en specifik medarbejder igennem en arbejdsdag. Vi kan så efterfølgende i fællesskab med kunden gennemgå den dokumenterede arbejdsproces og de tilhørende regler med en Lean tilgang og så digitalisere og automatisere dele eller hele af arbejdsprocessen.

Digitalisering og automatiserings processen stopper aldrig, da nye ønsker og muligheder opstår, så hvis jeres virksomhed har forretningsprocesser der trænger til at blive optimeret står vi selvfølgelig til rådighed for et møde eller en workshop hvor vi i fællesskab kan gennemgå jeres forretningsprocesser.

Godt Nytår
Hilsen Scansolutions.

Digital arbejdskraft er på vej frem

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C
DK-2620 Albertslund

Tel.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed?

Send os jeres kontaktoplysninger, så vender vi tilbage for en uforpligtende snak.

Morten Andersen
CEO ScanSolutions