Hvad kan Apty?

Store virksomheder arbejder typisk med omkring 130 applikationer på tværs af organisationen. Applikationerne bruges til processer som oprettelse af nye kunder, deling af dokumenter eller håndtering af økonomi.

Vi bruger generaliserede applikationer forskelligt og til forskellige behov. Derfor vil vi opleve felter, knapper og muligheder, som vi i vores respektive virksomhed ikke skal bruge til noget. Resultatet heraf er en ineffektiv arbejdsproces og lav lønsomhed ved brug af (ellers vigtige) applikationer.

Det er der en løsning på, og den hedder Apty.

Apty er et digitalt værktøj, som hjælper virksomheder med at integrere Digital Adoption i dagligdagen. Apty fungerer i praksis som et ekstra lag til applikationer. Værktøjet guider dine medarbejdere til effektiv brug via onboarding-flows og vejledning direkte på skærmen. Med Apty kan vi forbedre brugeroplevelsen af vigtige programmer, øge produktiviteten, reducere fejl og mindske belastningen på supportsager.

Workday adoption: Jane’s access story with Apty.

Service now adoption: John’s success story with Apty.

Salesforce adoption: Joe’s success story with Apty.

Håndter Digital Adoption professionelt

Den digitale transformation er konstant, og de analoge arbejdsgange er i tilbagegang. Det tvinger virksomheder til Digital Adoption — at lære sig selv og sine medarbejdere at bruge nuværende programmer på en ny og mere effektiv måde.

Gamle metoder er ikke længere rentable. Det kræves af os, at vi øger produktiviteten og vedligeholder kvaliteten. Tilbagemeldinger fra brugere af Apty viser, at hvad der kan tage 10-15 minutter at finde ud af manuelt, er muligt på få sekunder med Apty.

Tilpasningsevne er tidens ord. Hertil er Apty det perfekte hjælpeværktøj. Med Aptys SaaS-pakke får du:

  • Vejledningsværktøj, som guider medarbejderne til korrekt og effektiv brug af applikaitoner
  • Statistikker til analyse af brugeradfærd, der hjælper jer med at tilpasse arbejdsflow
  • Automatisering af gentagne arbejdsopgaver

Læs Aptys artikel om 5 nøglemåder at forberede sig på Digital Disruption

Book en DEMO

Få mere ud af dine software.

Ved at forbedre slutbrugerens adoption af nyt software øger du ROI og reducerer uddannelsesomkostninger.

Aptys fulde pakke af automatiserings-, analyse- og vejledningsværktøjer gør enhver webbaseret applikation lettere at bruge og giver praktisk indsigt i, hvordan man forbedrer applikationsadoption.

Vi har oprettet et demomiljø, hvor vi kan vise dig Apty og hvor du kan se fordelene og de nøglefunktioner, der adskiller Apty fra konkurrenterne.

Book en Demo

Kontakt os for en demo eller yderligere information. 

ScanSolutions ApS

Herstedvang 7C
DK-2620 Albertslund

Tlf.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk

CVR-nr. 32271200