ScanSolutions er i vækst og savner flere kræfter

4. oktober 2019 | Af: Morten Andersen

– Er du vores nye Supporter eller Forretnings- / softwarekonsulent

ScanSolutions hjælper virksomheder og organisationer med at automatisere og digitalisere forretningsprocesser. Vi rådgiver, supporterer og udvikler løsninger med udgangspunkt i Kofax og egne løsninger.

Hos os får du muligheden for at arbejde med, nogle af de varmeste teknologier indenfor automatisering og digitalisering af forretningsprocesser på markedet og søger lige nu en supporter og en forretnings – / softwarekonsulent.

Supporter:

Vi savner en supporter med god teknisk baggrund, og har du også et konsulent-gen, så er du spot-on!

Dine primære opgaver vil være at supportere kunderne samt fejlsøge og optimere løsninger. Derfor er det vigtigt, at du trives med at have kundekontakt, uanset om det er på telefonen, skriftligt eller ude hos kunden og vil gå langt for at yde en god support.

Forretnings- / softwarekonsulent:

Vi savner også en forretnings- / softwarekonsulent, som kan hjælpe med at implementere løsningerne ude hos vores kunder.

Motivationen i vores arbejde er at hjælpe virksomheder med at forbedre og automatisere deres forretningsgange. Opgaven er typisk at frigøre menneskelige ressourcer fra rutinearbejde til mere værdiskabende arbejdsopgaver.

Kender du Kofax eller lignende produkter og løsninger er det selvsagt en stor fordel, det er dog langt fra afgørende. Til gengæld er det vigtigt, at du har kendskab til og erfaring med at arbejde med software. Vi klæder dig på og ser til, at du bliver trænet og vil hurtigt give dig opgaver tilpasset dig og din udvikling.

Det afgørende for os er, at du kan hjælpe os videre, og at du kan se dig selv hos os og bringer god energi og godt humør med dig.

Om os:

Fra vores domicil i Glostrup med et solidt netværk af partnere og leverandører i ryggen, servicerer vi flere end 300 kunder fra et bredt spektrum af private og offentlige danske virksomheder, men vi har også kunder i Norden og andre steder.

Vi er knap 10 medarbejdere, som arbejder i et åbent fladt kontorlandskab og lægger vægt på, at det skal være rart at gå på arbejde.

Det er vigtigt for os altid at efterlade et godt indtryk hos vores kunder og holde ud – også når tingene bliver svære! Hør f.eks. hvad en af vores kunder siger om os: https://youtu.be/s_OzoxBDe1Y.

Har det vagt din interesse så giv Morten Andersen et kald på telefon: +45 70208172 eller mail på info@scansolutions.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

………….

Flere nyheder og blogs ser her …….

ScanSolutions ApS

Naverland 31
DK-2600 Glostrup

Tel.: +45 70208172
E-mail: info@scansolutions.dk