Blog og nyheder

Blog: 5 forudsigelser om intelligent automatisering i 2020

Det går stærkt i disse år med automatisering af forretningsprocesser. Det er måske ikke overraskende, men hvad er det for nogle teknologiske tendenser, der gør at automatiseringen griber om sig? Læs her om 5 nye forudsigelser, om hvordan intelligent automatisering udvikler sig i 2020, kun 12 måneder frem! Læs her hvad det betyder for jer?

ScanSolutions er i vækst og savner flere kræfter

Det går godt hos ScanSolutions, og det vil gå endnu bedre, hvis du vil slutte dig til os. Vi skal bruge 2! En supporter og en forretnings- / softwarekonsulent, som kan hjælpe os med at servicere, implementere og udvikle vores kunder. Ring eller skriv til os i dag hvis det er noget, vi har brug for dig.

Endnu en ny medarbejder hos ScanSolutions

Det er med stor glæde vi kan byde Martin Drewniak Møller velkommen om bord. Martin Drewniak Møller er velkendt med vores verden og har erfaring med automatisering og digitalisering, blandt andet fra kommuner, Konica Minolta og senest arbejdet indenfor finanssektoren.

Ny medarbejder hos ScanSolutions

Det er med stor glæde vi kan byde velkommen til Jan Knudsen, eller rettere sagt, byde Jan Knudsen velkommen tilbage til ScanSolutions. Jan Knudsen har blot været et par år ude i ”samfundet” og fået yderligere erfaring med automatisering og digitalisering, blandt andet hos F L Schmidt og senest hos Atkins.

Blog: Hvad er automatisering og digitalisering for os?

Intelligent proces automatisering er et nyt buzz word indenfor automatisering og digitalisering af forretningsprocesser. Det havde vi lejlighed til at snakke om på et Computerworld event den 28. maj 2019. Men hvad betyder det egentlig, og hvad er det for os? Og hvad betyder det for jer?

Ny medarbejder hos ScanSolutions

Vi har fornøjelsen af at byde Anette Engmose velkommen til ScanSolutions, som Account Manager. Anette har arbejdet indenfor salg i mange år og har været ansat i mere end 10 år hos Kofax, herunder Dicom og Spigraph, så hun kender meget godt vores verden med automatisering og digitalisering af forretningsprocesser.

Intelligent proces automatisering i øjenhøjde (IPA)

Vi deltog i en event om ”intelligent proces automatisering” afholdt af Computerworld i Ballerup den 28.maj 2019. Vi havde en rigtig god dag sammen med mange interesserede deltagere og oplægsholdere på dagen, og var glade for, at vi fik talt med mange. Her på siten vil du kunne finde vores præsentation fra dagen.