Profil

Baggrund & mission

ScanSolutions tilbyder løsninger, konsulentydelser og professionel services inden for dokumentscanning, elektronisk dokumenthåndtering og Content Management primært i Danmark og Norge. 

Vi samarbejder med de førende leverandører inden for scanning og dokumenthåndtering og kan derved altid tilbyde den bedst mulige løsning til en specifik opgave. Vi opdaterer os konstant inden for dette område, så vi altid kan imødekomme kundernes ønsker og forventninger, samt yde en professionel indsats.

ScanSolutions startede i 2006 med primært fokus på Professionel Services indenfor løsninger baseret på Kofax software i samarbejde med de førende leverandører indenfor løsninger til scanning og dokumenthåndtering. 

Vi er i dag den førende Kofax leverandører i Danmark, og Certificeret Kofax Gold Partner. Alle vores konsulenter er Kofax Certificerede i de nyeste produkter. 

ScanSolutions er stiftet af Morten Andersen der har mere end 20 års erfaring med scanning og datafangst samt elektronisk dokument håndtering. I dag er der 6 personer ansat i ScanSolutions, med 100% fokus på dokumenthåndteringsløsninger.

Vores primære marked er Danmark, men vi ønsker at ekspandere i Norden og har i den forbindelse allerede nogle kunder og samarbejdspartnere i Norge. 

ScanSolutions mål er at levere den bedst mulige løsning til virksomheden. En løsning der passer til virksomhedens behov i dag og som kan udvides i takt med virksomhedens vækst.