Behov

Jeres behov - Vores løsninger

ScanSolutions udvikler løsninger efter kundernes specifikke behov. Løsningerne er baseret på software komponenter fra de førende producenter af software til scanning, tolkning og workflow og Content management.

ScanSolutions mål er at løsningen skal passe til virksomheden og virksomhedens processer og udfordringer. Ikke omvendt, at få virksomheden til at passe til løsningen.

ScanSolutions leverer løsninger dækker de fleste behov

Kundetype:

Process:

Ad Hoc opgaver:

Hvilke behov har din virksomhed?

  • Hurtig adgang til kundemateriale og informationer, så kunden kan betjenes her og nu.
  • At have al information, kundebilag, korrespondance, tilbud o.l. i elektronisk form, så alle på kontoret, i afdelingerne og de der er på farten har adgang til informationerne.
  • Faktura styring og godkendelse - en hurtig registrering giver cashflow overblik
  • At nedbringe omkostninger – informationer på papir er ressourcekrævende. Der bruges mere tid til fremfinding og arkivering af de fysiske dokumenter. De ressourcer der i dag bruges til håndtering af papir dokumenter anvendes bedre til mere værdiskabende opgaver.
  • At få overblik, hvor er informationen.
    Information ligger i dag flere steder – på Serveren, på medarbejder PC, i skuffe, på arkivet eller i medarbejderens mailboks. Det kan være delt op i kontrakt, ordresystem og i Kundesystemet.
    Alt kan samles et sted – få overblik med en Dokumenthåndteringsløsning.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine udfordringer og behov.